Компанія Xiaomi випустила оновлення для NFC-версії смарт-браслета Mi Band 4, в якому з'явилася одна корисна функція. Правда, тільки це і відрізняється поліпшену версію від стандартної.

В прошивку додали можливість відкривати “розумний” дверний замок MiJia Smart Door Lock за допомогою вбудованого NFC-модуля. Для цього треба зайти в додаток Mi Home, з'єднати два пристрої і використовувати Mi Band 4 в якості ключа. Працює все дуже просто — прикладіть браслет до NFC-мітки замка і двері автоматично відкриється. Правда, ці дверні замки не користуються в нас такою великою популярністю, так що цю функцію можна назвати практично непотрібною.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Mi Band 4 з NFC за характеристиками нічим не відрізняється від звичайної версії. У нього встановлено кольоровий OLED-дисплей на 0.95 дюймів і батарея з автономністю до 15-20 днів. Корпус пристрою захищений від води (5ATM). Офіційна вартість браслета в Китаї становить $33, але на Aliexpress його продають за $50-55 з-за популярності та ажіотажу навколо нього.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.