Прощайте, інтернет ігри від Microsoft! Технічний гігант припиняє роботу цілої серії інтернет-ігор на різних версіях Windows , включаючи XP, ME і Windows 7. Ігри стануть недоступні для ОС Windows XP і Windows ME вже з 31 липня , а для Windows 7 з середини січня 2020 року. Це означає, що тепер ми не зможемо грати у косинки і шахи по мережі з іншими гравцями, які звикли до проектів 20-річної давності. І хоча це здається абсурдним, серед користувачів Windows все ще є віддані фанати.

“З важким серцем ми прийняли це важке рішення”, - заявила команда розробників ігор Windows. “Проте настав час для нас, разом з нашими партнерами з апаратного та програмного забезпечення, інвестувати наші ресурси в нові технології”.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відтепер Microsoft зосередиться на розробці і запуску свого сервісу потокового xCloud Xbox, який планує запустити у жовтні. Сам сервіс дозволить запускати практично будь-які ігри на телефоні, для цього достатньо мати доступ до мережі інтернет, ну і зручний смартфон.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.