В мережі інтернет опублікований ролик, в якому детально показують макети телефонів Apple з модельної лінійки iPhone XI. Ролик, розміщений на YouTube-каналі Marques Brownlee. Відео схоже на правду, і воно демонструє майбутні смартфони, які покажуть вже цієї осені, в перші дні вересня.

Автор каналу робить огляд смартфонів лінійки iPhone XI, використовуючи макети гаджетів iPhone XI, iPhone XI Max і бюджетний iPhone XI R. Основним нововведенням компанії Apple можна вважати наявність потрійний основної камери iPhone XI і iPhone XI Max, а ось в iPhone XI R компанія Apple обмежиться подвійний основною камерою. Подивимося, яким чином компанія пропрацювала систему зйомки, так як до цього в iPhone не було потрійний камери. Будемо сподіватися, що це не чергова хитрість, щоб підняти ціни на смартфони.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На відео глядачі можуть як слід розглянути і оцінити дизайн пристроїв, які офіційно ще не були представлені. Чим ближче ми до презентації, тим більш правдоподібні гаджети зливають в мережу. Тепер немає ніяких сумнівів, що смартфони будуть саме такими. Правда, ціни кусаються - раніше інсайдери повідомляли, що смартфони будуть коштувати більше тисячі доларів.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.