Флагманські моделі iPhone 2020 року обіцяють бути максимально цікавими. Крім оновленого дизайну і впровадження підтримки мереж п'ятого покоління, новинки також отримають 3D ToF-камери (Time of Flight). Звучить круто, але яким же насправді буде смартфон з цією функцією?

Як повідомляє джерело, нова система з тривимірних датчиків за своєю будовою нагадує датчики TrueDepth в iPhone X/XS.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В основі цієї системи буде лежати поверхнево-випромінюючий лазер з вертикальним резонатором або VCSEL — ключовий компонент системи розпізнавання особи в сучасних iPhone. Однак, він буде не тільки розпізнавати обличчя, але і аналізувати простір навколо об'єктів. Звичайно, інформації про девайсі практично немає, та й самі подробиці про камері були взяті з патентів компанії.

Використання ToF-датчиків дозволить істотно поліпшити якість портретних знімків. Нові сенсори дозволять більш детально зчитувати об'єкти і їх глибину Це означає, що технології доповненої реальності також буде вдосконалено. Звичайно, це вплине на ціну смартфонів, що трохи вражає. Відомо, що смартфони 2019 року, дебют яких відбудеться у вересні, подолають рубіж в тисячу доларів.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.