23 липня компанія Huawei проведе презентацію безрамочного смартфона Honor 9X. Разом з ним повинен бути анонсований і браслет Honor Band 5, який спробує скласти конкуренцію Xiaomi Mi Band 4. Схоже, компанія Huawei не хоче упускати можливості підзаробити, і випустить унікальний браслет з нереальними функціями.

Не чекаючи анонсу, виробник вже продемонстрував зовнішній вигляд аксесуара на промо-рендері. Він присвячений старту попередніх замовлень в Китаї.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Це зображення підтверджує, що Honor Band 5 буде схожий на попередника, який в свій час став непоганою альтернативою Mi Band 3. Новинка отримає трохи вигнутий кольоровий екран, круглу кнопку управління і силіконовий ремінець з класичною пряжкою. Втім, нічого іншого від такого браслета очікувати і не варто.

Гаджет отримав безліч функцій для відстеження активності користувачів.

За збір даних буде відповідати новий 6-осьовий датчик. Висновок повідомлень і нагадувань зі смартфона також підтримується. Головною функціональною особливістю браслета може стати можливість вимірювання рівня насичення крові киснем. Це дозволить попереджати про ризик запаморочення, проблеми з диханням і інші наслідки, які можуть бути дуже небезпечні при наявності ряду захворювань. Подібних функцій у аналогів поки немає, так що в цьому і є вся унікальність цього браслета.

Якщо вірити Amazon, то Європі гаджет буде коштувати 60 євро. Так, браслет практично вдвічі дорожче свого конкурента, так що подивимося на його популярність вже після старту продажів.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.