Компанія Xiaomi вийшла на краудфандинговую платформу Youpin з новим продуктом — шуруповерт MiJia Electric Screwdriver. Схоже, компанії набридло вигадувати розумні унітази, і вони взялися за дійсно круті гаджети.

Новинка отримали компактні габарити і мінімалістичний дизайн, який виграв нагороду 2019 German iF Design. Новинку оснастили ударостійким пластиковим корпусом, а також спеціальним двигуном з крутним моментом 5 Нм і LED-підсвічуванням. MiJia Electric Screwdriver працює на акумуляторі з ємністю в 2000 маг.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Його, за заявою компанії, вистачить для того, щоб закрутити 180 гвинтів на повній швидкості. Заражається апарат через порт USB-C. В комплекті з пристроєм йдуть 12 видів наконечників S2 з твердістю до HRC60. Звучить все дуже цікаво, але китайські інструменти всегды викликали недовіру, особливо, коли ціна занадто низька навіть для їх ринку. Втім, компанія Xiaomi гарантує надійність, так що цей інструмент можна сміливо брати.

Гаджет буде продаватися з цінником в 23 долари, а от про початок продажів поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.