Fallout 76, стала чи не головним провалом минулого року, змогла знайти свою аудиторію, якій гра подобається такою, яка вона є. Bethesda обіцяє незабаром додати NPC і квести, а кількість багів знижується з кожним новим патчем. Однак, останнє оновлення зіпсувало уявлення про гру у тих користувачів, які не відмовилися від гри.

Одинадцятий патч повинен був виправити дрібні помилки, пов'язані з носінням силовий броні: іноді гравці застрягали в ній, могли застосовувати стимулятори при повному запасі здоров'я і так далі. Однак у результаті з ворогів перестали падати легендарні речі, а з інвентарю безслідно пропали частини силовий броні. Схоже, користувачі не залишаться дуже задоволені, так як витрачений не гру час не зможе повернути ніхто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Серед гравців виникає масове невдоволення. Здавалося б, чому Bethesda не може просто запустити тестовий сервер, щоб захистити своїх користувачів від подібних проблем? Однак, з якихось причин корпорація вирішила цього не робити, що не сильно круто для користувачів.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.