Ілон Маск заявив, що запускає нові сервіси Tesla та зарядки Supercharger на території Східної Європи в максимально короткі терміни.

19 липня Tesla відкрила свій перший сервісний центр у Варшаві, столиці Польщі. Завдяки чому офіційний сервіс став для українців в два рази ближче - другий найближчий сервісний центр знаходиться в Берліні.

Про відкриття сервісу Tesla у Польщі сам Ілон Маск написав у twitter.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для українців це хороша новина ще й тому, що, ймовірно, наступний сервісний центр Tesla з'явиться в нашій країні. Адже, як зазначив співзасновник Tesla Club Ukraine і сервісу Go To-U Назар Шимона-Давида, в Україні більше Tesla-користувачів, ніж в Польщі, повідомляє AIN. За даними реєстру МВС, зараз в нашій країні зареєстровано понад 800 електрокарів Tesla.

Також за його словами, новий запуск значно допоможе автовласникам. Поки що в Україні офіційного сервісу або зарядних точок Tesla немає. Але на мапі компанії з 2014 року вказані два Supercharger за маршрутом Київ-Львів, а сам Ілон Маск недавно підтвердив їхню швидку установку.

Зазначимо, що Tesla - єдиний автомобільний бренд, який не обнуляє гарантію без проходження планового технічного обслуговування.

За правилами компанії, загальна гарантія становить 4 роки або при пробігу до 80 000 км. Однак на окремі компоненти можуть поширюватися індивідуальні правила обслуговування.

Наприклад, батарею і силову установку гарантія покриває протягом 8 років. Крім того, автомобілі Tesla можуть проходити віддалену діагностику і повідомляти власника про потенційну несправність.
Нагадаємо, Tesla б'є всі рекорди з продажу

Як повідомляв портал Знай.ua, Tesla Model 3 пройшла краш-тест

Також Знай.ua писав, головний конкурент Tesla навчив електрокари "красти" енергію