Схоже, компанія Sony вирішила наслідувати течією моди і теж випустити складаний смартфон. Правда, до виходу готового пристрою ще рано: поки компанія подала патент. Схоже, корпорація не хоче відставати від Samsung і Huawei, які вже випустили свої смартфони, хоч їх у продажу поки немає. І якщо Samsung зганьбилася з Galaxy Fold за 2 тисячі доларів, який зламався через 2 дні після експлуатації.

Заявка на Всесвітній відомство інтелектуальної власності було подано 4 березня цього року, а в кінці червня патент опублікували.

У документах описується “складне пристрій з сенсорами в дисплеї”. По суті, це гнучкий дисплей з трьома основними датчиками прямо на екрані: датчик температури, тиску і прискорення. Правда, залишається під питанням, як компанія зможе впровадити акумулятор, якщо корпус буде гнучким сам по собі. Швидше за все, він просто буде згинатися в одному місці, як у девайса від корейців.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На зображеннях показаний смартфон з двома такими дисплеями спереду і ззаду. Але екран з вбудованими датчиками також можна використовувати для звичайного смартфона.

Поки це всього лише патент, і невідомо, чи втілить Sony свої ідеї в життя і ризикне скласти конкуренцію Samsung і Huawei.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.