До виходу нових пікселів ще кілька місяців, але ми знаємо про них вже багато. Як і в минулому році, дизайн злили задовго до анонсу, так що зовнішній вигляд сюрпризом на презентації точно не стане. Нагадаємо, що компанія представить нові флагмани вже на початку жовтня, як це було і в 2018 році.

Проте, в мережі з'явилися нові деталі про девайсах від пошуковика. На зображенні нижче вказаний якийсь елемент, про який раніше нам ніхто не повідомляв. Інсайдер OnLeaks, який є відповідальним в тому числі за якісні комп'ютерні зображення і моделі Pixel 4 XL, раніше даних про цьому елементі не мав, так як саме він опублікував цю картинку.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи по зовнішньому вигляду компонента, це може бути або просунута камера, або якась нова захист. Однак, сам інсайдер повідомив, що це радар. Звучить круто, але потрібен він в 2019 році - невідомо.

Справа в тому, що ще три роки тому у Google з'явився проект Project Soli, в рамках якого компанія працювала з мініатюрними камерами, що використовуються для керування технікою. Бути може, це тільки початок всієї екосистеми пристроїв, і смартфон буде в ролі пульта.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.