Французький винахідник Френкі Запата заявив про плани перетнути протоку Ла-Манш. Він хоче зробити це з допомогою реактивної платформи Flyboard Air, яку винайшов сам. Виглядає апарат дуже незвично, ніби він з майбутнього.

Запата зазначив, що політ займе близько 20 хвилин на швидкості 140 км/год. Величезна швидкість, враховуючи, що корпуси біля дошки просто немає, і впасти з неї дуже просто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей політ буде непростим завданням для французького винахідника, який раніше говорив: для того, щоб встати на реактивний Flyboard Air, потрібно від 50 до 100 годин практики, а сама по собі практика дорого коштує, та ще й небезпечна.

В інтерв'ю газеті The Parisien він сказав, що його останній демонстраційний політ використовував всього “3% можливостей пристрою, а для цього польоту знадобиться 99,9%”. Він вважає, що його шанси на успіх - 30%. Подивимося, чи зможе він здійснити свій небезпечний план.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.