Месенджер для дітей (Messenger Kids) від Facebook повинен був обмежити спілкування дітей тільки колом з перевірених батьками людьми. Однак через помилки діти могли спілкуватися з незнайомцями. Схоже, для Facebook це черговий удар, так як компанія не може встежити за персональними даними користувачів. У минулому році дані близько 100 мільйонів користувачів соцмережі були злиті стороннім компаніям. А сьогодні користувачі дізналися про ще одну проблему, яка може негативно вплинути на репутацію соцмережі.

Як пише The Verge, обійти обмеження могли через створення чатів. Тобто дитину могли додати в груповий чат, в якому будуть присутні і ті люди, яких не перевіряли батьки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

минулого тижня корпорація виявила цю помилку, і сообащила користувачів.

"Ми виявили технічну помилку, яка дозволила одному дитини створити груповий чат з дитиною та одним або кількома друзями, які були схвалені їх батьками. Ми хочемо, щоб ви знали, що ми вимкнули цей груповий чат і переконалися, що групові чати, як цей, не будуть дозволені в майбутньому”, повідомила компанія.

Відомо, що сервіс був створений ще в 2017 році, і поки невідомо, скільки цей баг існував непоміченим.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.