23 липня суббренд Huawei Honor провів презентацію, на якій представив не тільки смартфони Honor 9X і Honor 9X Pro і ноутбук Honor MagicBook Pro, але і фітнес-трекер Honor Band 5. Саме останній гаджет і привернув величезну увагу до презентації/

Зовні браслет не змінився порівняно з торішньою моделлю. Він отримав 0,95-дюймовий AMOLED-дисплей з щільністю пікселів 282 PPI, захищений 2.5 D склом. досить ємний Акумулятор, і за заявою виробників, він здатний підтримувати роботу гаджета без підзарядки протягом 14 днів.

Фітнес-трекер розпізнає 10 видів спортивної активності (біг, плавання, велосипед та інші). При цьому він не боїться води: корпус витримує занурення на глибину до 50 метрів. Тому Honor Band 5 можна брати з собою в басейн або на море.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також є датчик частоти серцевого ритму і технологія TruSleep 2.0 для моніторингу сну, яка визначає 6 основних проблем зі сном. Втім, всі ці функції вже доступні у Xiaomi Mi Band 4. Однак, це далеко не все.

Але головна особливість гаджета - це сенсор рівня кисню в крові (SpO2), завдяки якому браслет нагадає користувачу, коли йому пора відпочити, а коли краще звернутися за медичною допомогою. Досить зручна функція, яка підкаже, скільки кисню в крові в режимі реального часу.

Є NFC для безконтактних платежів, але буде і звичайна версія Honor Band 5 без NFC.

Звичайна версія Honor Band 5 обійдеться в $28, версія з NFC — $31. Продажі першої стартують в Китаї вже завтра, 24 липня, версія з NFC приїде в магазини трохи пізніше — 29 липня. Ціни приблизно ідентичні з Xiaomi Mi Band 4.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.