Microsoft випустила тестову версію Windows 10, яка призначалася тільки для внутрішнього використання, але по чистій випадковості виявилася доступною учасникам програми Windows Insider, незалежно від того, знаходяться вони на каналі раннього доступу, пізнього доступу або попереднього перегляду. Звичайно, радикально нових функцій в ньому не виявилося, але от зміни в дизайні “Пуск” користувачі не могли не помітити.

На щастя, ця збірка тільки для 32-розрядної системи, яка не сильно поширена серед користувачів. Тим не менш, результат дурної помилки змусив інтернет активно обговорювати майбутні зміни в “Пуску”. Судячи з усього, Microsoft планує остаточно позбутися від “живих” плиток. І це піде тільки на користь, так як система тепер не буде завантажувати ПК непотрібними функціями, які нікому не потрібні.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

В новому меню програми розміщуються не за списком, а у вигляді великих іконок в кілька рядів. Крім того, з'явився пошук анімованих GIF-зображень.

Представники Microsoft заявили, що повідомлені про поточну помилку і займаються її вирішенням. Коли новий “Пуск” з'явиться на комп'ютерах користувачів - невідомо.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.