24 липня відбулася презентація Xiaomi у Києві, під час якої китайська корпорація анонсувала вихід на український ринок свого бездротового пилососа Mi Handheld Vacuum Cleaner. Це незвичайний пилосос, в дусі Xiaomi. Компанія просто не вміє випускати звичайні гаджети, і це нам тільки на руку.

Це пилосос без мішка для збору пилу, з яким можна забути про проводах і зарядці на 30 хвилин. Цього часу вистачить на прибирання 160 квадратних метрів площі, чого більш ніж достатньо для будь-якого будинку.

Потужність всмоктування - до 100 аВт, також є 5-ступінчаста система очищення яка включає 9-циклонний HEPA-фільтр. Завдяки цьому пилосос прибирає 99,97% часток пилу. У комплекті йдуть чотири змінні насадки, за допомогою яких можна очистити від бруду кути, автомобіль, комп'ютерну клавіатуру і т. д. Іншими словами, універсальний пилосос, і він точно стане в нагоді абсолютно кожному власникові будинку або авто.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner надійде у продаж в Україні у вересні. Обійдеться такий домашній помічник у 7499 гривень.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.