В Південній Кореї презентували компактний кросовер Kia Seltos. Новинка повинна надійти на ринок вже в третьому кварталі 2019 року. Коли з'явиться на ринку України - невідомо.

Seltos з'явиться в трьох модифікаціях. Новинка отримає турбомотор 1,6 літра з потужністю 177 кінських сил, також буде доступна з 149-сильним дволітровим “атмосферником”. На ринку з'явиться і турбодизель 1.6 з безпосереднім уприскуванням і віддачею в 134 сили. Звісно, рекордів з потужності від авто ніхто не очікує. Все таки це кросовер, який відмінно підійде для міста, але і для бездоріжжя теж.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Доповнить комплектацію семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями, шестидіапазонним “автоматом” і варіатором, переднім або повним приводом.

Також модель буде доступна з 16-, 17 - або 18-дюймовими дисками, проекційним дисплеєм, системою стеження за якою рядності руху, адаптивним круїз-контролем і функцією кругового відеоогляду. Це означає, що автомобіль має широкий спектр комплектації, і кожен знайде собі відповідний варіант.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.