Пізно ввечері 24 липня Tesla опублікувала звіт за другий квартал 2019 фінансового року, який виявився для компанії збитковим, незважаючи на рекордну кількість вироблених (87 048 штук) і відвантажених (95 356 штук) за звітний період автомобілів. Одночасно Ілон Маск оголосив, що Джеффрі Брайан (Джей Бі) Штробель, співзасновник і технічний директор Tesla, залишає компанію. Схоже, у компанії сьогодні справи йдуть не так добре, як хотілося б. І якщо продажі продовжують зростати, то збитки не припиняються.

У зв'язку з цим, акції Tesla почали дешевшати ще на позабіржових торгах. З відкриттям торгів у четвер, 25 липня, все стало ще гірше.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Якщо на момент закриття торгів 24 липня акції компанії коштували $264,88 за штуку, то на момент відкриття торгів на наступний день їх ціна вже становила $232,75. Тобто, падіння склало близько 12%. Є велика ймовірність того, що компанія збанкрутує, якщо не обзаведеться підтримкою інвесторів.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.