Керівник Huawei Річард Ю був помічений в одному з аеропортів зі складним смартфоном Huawei Mate X в руках. Схоже, глава компанії вирішив особисто протестувати майбутній гаджет. Втім, це дає нам зрозуміти, що смартфон незабаром з'явиться на ринку. Якщо Samsung повідомила, що Galaxy Fold з'явиться на прилавках вже у вересні, то від Huawei поки немає ніяких подробиць.

Той факт, що Річард Ю дозволив попутникові сфотографувати гаджет, говорить про те, що Huawei Mate X скоро з'явиться у продажу.

Відповідно до звітів, смартфон Huawei Mate X отримав мережеву ліцензію на початку цього місяця і підтримує традиційні GSM, CDMA, CDMA2000, WCDMA, TD-LTE, LTE-FDD, а також 5G з сітьовими методами NSA і SA.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пристрій нещодавно було помічено в базі даних TENAA, де згадувалися його повні характеристики. Сервіс показав, що складаний смартфон буде оснащений 8-дюймовим зовнішнім OLED-дисплеєм з роздільною здатністю екрану 2480×2200 пікселів.

Правда, цінник в 2300 євро може відштовхнути потенційних користувачів.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.