Представляючи в понеділок свій новий ігровий смартфон ASUS ROG Phone 2, який явно адресований хардкорних геймерів і ентузіастів Android, виробник скромно промовчав про ціни і терміни початку продажів. Однак, на території Китаю відкрили передзамовлення, і в мережі з'явилися ціни на смартфон. Правда, вони можуть вас шокувати.

Як відомо, у смартфона ASUS ROG Phone 2 буде цілих шість версій. На найбільшої китайської онлайн-майданчику JD.com вже доступні для замовлення чотири з шести заявлених варіантів. Для всіх датою відправки зазначено 31 липня. Це означає, що незабаром вони доберуться до своїх покупців.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Отже, базова версія ASUS ROG Phone 2, оснащена 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті, пропонується за ¥3499 (~$509). Спеціальна версія Enjoy Peace in Beijing з тими ж об'ємами пам'яті обійдеться трохи дорожче - $537. Ніж версія Enjoy Peace in Beijing відрізняється від звичайної, поки загадка.

Проте, інтерес викликають не ці версії. Топові модифікації шокували користувачів своєю ціною. Пізніше в продаж надійдуть ще дві спеціальні версії: ASUS ROG Phone 2 Extreme Edition за $1162 і ROG Phone 2 Esports Armor за вражаючі $1900. Спеціальне видання Esports Armor буде поставлятися в особливому валізці з набором ігрових аксесуарів і зарядним пристроєм потужністю 30 Вт. Подивимося, якими будуть продажу смартфонів.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.