До осені залишається зовсім небагато часу, а це значить, що ми наближаємося до презентації Apple, присвяченій анонсу нових смартфонів. Про смартфонах від яблучної корпорації ми вже дізналися багато. Тепер дійшла черга і до роз'ємів зарядки. Нагадаємо, що нові iPad отримали роз'єм USB Type-C, який є найпопулярнішим на сьогоднішній день.

Інсайдери сподівалися, що точно так само компанія надійде з новими iPhone 2019, однак, вони отримають вже застарілий Lightning, який не здатний навіть підтримувати режим швидкої зарядки, якщо порівнювати зі смартфонами на базі Android.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Що стосується камер, базова і старша моделі отримають квадратний блок камер з трьома модулями. Один з датчиків буде відповідати за ширококутну зйомку. Також повідомляється про функції під назвою Smart Frame, яка дозволить захопити додаткову область навколо кадру для більш точної коригування зображення на фото або відео. Подивимося, що вийде з потрійний камери в нових iPhone.

Нові смартфони компанія Apple традиційно представить у вересні. Точна дата презентації буде названа ближче до цієї події.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.