В кінці травня компанія Xiaomi представила RedmiBook 14 - недорогий ноутбук з дискретною графікою. На старті він був доступний в модифікаціях з Intel Core i5-8265U і i7-8265U, а зараз випущена ще більш доступна модель з процесором Intel Core i3-8145U. Такий ноутбук сподобається тим, хто не хоче грати в ігри, але і для роботи не потрібно величезна обчислювальна потужність. Тако ноутбук сподобається тим, хто любить дивитися серіали, або ж спілкуватися у соцмережах.

Графіка в такій версії тільки вбудована - Intel UHD 620. Оперативної пам'яті встановлено 4 ГБ, а вбудованої - 256 ГБ (SSD). В іншому все без змін. Звичайно, корпус порадує користувачів своєю легкістю та проробленим дизайном. Правда, він чимось нагадує MacBook від Apple.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

RedmiBook 14 володіє металевим корпусом і 14-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю FHD. На торцях у нього два порти USB 3.0, один USB 2.0, аудіороз'єм 3,5 мм і microHDMI. По частині автономності заявлено до 10 годин роботи без підзарядки.

Бюджетна версія обійдеться користувачеві в 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.