NASA опублікувало карту, яка зображує гравітацію в області південного полюса Місяця. З нею можна ознайомитися на сторінці агентства в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на знімку зафіксували кореляцію між картою і топографічними об'єктами цієї сторони Місяця.

На даний момент вчені агентства вивчають грунт в області південного полюса супутника Землі, щоб підготуватися до майбутньої місії "Артеміда".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мається на увазі програма по відправці на Місяць першої жінки-астронавта, названої в честь сестри-близнюка Аполлона. За планами NASA, жінка і чоловік вирушать на Місяць у 2024 році.

Раніше американське космічне агентство NASA показало "світіння" земної атмосфери. Відповідний знімок опублікували в офіційному акаунті NASA в Instagram.

Акаунт iss присвячений життю космонавтів на Міжнародній космічній станції. Унікальне "світіння" вдалося зняти з МКС над Тихим океаном між Гаваями і Мексикою.

Нагадаємо, NASA показало, як світиться орбіта Землі.

Як повідомляв Знай. ua, супутник засік велетенську діру на Північному полюсі, уряд приховує правду.

Також Знай. ua писав, що у небі над морем таємничо зник винищувач ВПС.