Японська корпорація Sony завжди намагалася робити все заради того, щоб заробляти якомога більше грошей. Правда, в 2019 році їй нічим заманити публіку. PlayStation 4 вже застарів, так як з'явився на ринку ще в 2013 році, а до виходу PS5 потрібно чекати до початку наступного року.

Проте, компанія вирішила зробити сюрприз для користувачів. Вже незабаром у всіх бажаючих повинна з'явитися можливість купити дану консоль за набагато нижчою ціною, ніж в даний час, так як настає глобальне зниження її вартості. Якщо раніше консоль коштувала близько 400 доларів, то тепер Sony просить за неї всього лише 200 доларів. Така нечувана щедрість змусить користувачів придбати дану консоль.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Швидше за все, зниження цін відбудуться вже в останні місяці цього року.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.