Все частіше і частіше виробники телефонів, на радість всього світу, приділяють увагу програмному забезпеченню у своєї фірмової продукції. Буквально днями стало відомо, коли ж користувачам покажуть MIUI 11, і коли він з'явиться на смартфонах мільйонів користувачів.

Головний менеджер по програмному забезпеченню Xiaomi в соціальній мережі Weibo повідомив про те, що прошивка MIUI 11 отримає більше нововведень, ніж будь-які попередні, тому розробникам потрібно більше часу, щоб її доопрацювати. Інсайдери повідомляють, що смартфони отримають оновлення вже в серпні, а тестування розпочнеться вже на початку серпня цього року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

менеджер Сам називає прошивку MIUI 11 “інноваційної”, але що саме це означає, що він не уточнює. Не виключено, що новітнє програмне забезпечення отримає підтримку якогось нового штучного інтелекту. Втім, від Xiaomi можна очікувати абсолютно все.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.