Компанія Xiaomi офіційно додає автомобілі в лінійку своїх продуктів. Кошти на його виробництво були зібрані за допомогою краудфандингової майданчики Xiaomi Youpin. Схоже, компанії набридло випускати розумні проектори і пилососи, і тепер корпорація взялася за дійсно цікаву продукцію. Ринок автомобілів не стоїть на місці, і у Xiaomi є всі шанси в нього увірватися.

Таким чином, позашляховик FAW Pentium T77, з яким Xiaomi співпрацювала кілька місяців тому, інтегрувавши свого голосового асистента, знаходить нове життя під крилом всесвітньо відомого техногиганта. Подивимося, що буде з компанією.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для збору коштів пропонувалося внести передоплату всього 3777 юанів, що приблизно дорівнює 550 доларів, а повна вартість готового автомобіля складе близько 13 тис. доларів. Модель Pentium T77 має стильний дизайн з шестикутною гратами радіатора на лицьовій стороні. Розміри позашляховика складають 4525 x 1845 x 1615 мм, а його вага - 1455 кг. Звичайно, ціна приємно здивувала. Подивимося, яким буде автомобіль за якістю, адже китайські автомобілі поступово вриваються на ринок України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.