Ось уже кілька тижнів по мережі ходять різні чутки про такому бюджетному смартфон, як Xiaomi Redmi Note 8. Йому приписують безліч особливостей, починаючи від корпусу зі скла і закінчуючи потрійний основною камерою, а його дебют повинен відбутися в кінці 2019 року.

Однак, інсайдери повідомляють, що гаджет покажуть набагато раніше, і він буде початкового рівня. Крім цього, компанія повідомила, що головною фішкою гаджета буде наявність 64-мегапіксельна камера.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На жаль, подробиць про новий гаджет не так вже і багато, а технічні характеристики все ще приховано.

Що стосується цін, за гаджет попросять не більше 200 доларів. Смартфон автоматично стане популярним, так як з таким цінником крута камера приверне мільйони покупців.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.