Впродовж останніх кількох місяців інсайдери регулярно зливали інформацію щодо майбутнього флагмана Huawei Mate 30 Pro. Зазначимо, що гаджет отримає наворочену камеру, яка здивує користувачів своїми можливостями.

Його повинні представити у другій половині 2019 року і складе конкуренцію Samsung Galaxy Note 10 Plus. Головною рисою Mate 30 Pro, як ви самі можете бачити, є 4 об'єктива основної камери, які знаходяться всередині круглої вставки чорного кольору. Передня панель виглядає ефектно завдяки тонким рамок і екрану з акуратним вирізом по центру. Поки невідомо, чому компанія прийшла саме до такого розташування камери.

Всього дизайнери представили 5 варіантів забарвлення корпусу, які виглядають в дусі китайського бренду. Погляньте на них і скажіть в коментарях, який з них подобається більше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про ціни поки говорити рано, але ось девайс скоро покажуть публіці. Подивимося, що зможе камера цього флагмана, якщо його попередник свого часу встановив рекорд, обійшовши навіть хвалений iPhone.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.