Завдяки багам та нестачі вмісту у Fallout 76 видався важкий старт, і проект втратив частину аудиторії, яку Bethesda тепер планує повернути. Схоже, у гри навіть на сьогоднішній день дуже погана репутація.

В постапокаліптичному ММО додадуть новий рейд, другу карту для “королівської битви”, а також приватні сервера. Це означає, що користувачі можуть повернутися в гру, де їх зустріне абсолютно новий контент. Подивимося, яким буде оновлення. не факт, що воно зможе привернути ту аудиторію, яка вже відмовилася від гри.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Fallout 76 обзаведеться ще одним рейдом, який тепер пройде в Притулок 94. За словами розробників, це буде складне випробування, за проходження якого гравців чекають “стоять нагороди”. Рейд створений для кооперативного нальоту, але геймери-одинаки зможуть відправитися туди і самостійно, хоча творці активності назвали це мазохізмом.

Притулок 94 відкриється 20 серпня. Bethesda також розповів, що готує і другий рейд, але не оголосила дату виходу. Можливо, розробники почали прислухатися до прохань користувачів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.