Однією з найбільш поширених ОС для ПК є Windows, представники якої випускаються компанією Microsoft ось вже дуже багато років. Як виявилося, вже незабаром всі користувачі зможуть завантажити Windows 11, а зараз зробити це можуть тільки співробітники самої корпорації, а також обмежених коло вірних партнерів, однак все це можна зробити виключно на умовах повної секретності. Це означає, що говорити про неї не можна, і це карається законом.

Далеко не факт, що нова операційна система буде називатися саме так, але від її назви нічого, по суті, не залежить. Можливо, компанія представить нову ОС під назвою Lite OS, якщо це не різні проекти. Проте, корпорація займається розробкою вже не перший рік, так що вихід операційки запланований на початок 2020 року, якщо не раніше.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Користувачі можуть також розраховувати на абсолютно новий інтерфейс, перероблене меню “Пуск”, а також на безліч інших особливостей, зокрема на підтримку системи “безшовних” оновлень, які будуть встановлюватися без необхідності кожного разу перезавантажувати електронний пристрій, а це доставляє всім масу незручностей. Зазначимо, що такі нововведення точно порадують кожного користувача.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.