На сайті Slashleaks опублікували нове зображення планшета Samsung Galaxy Tab S6, який має бути представлений, імовірно, в серпні цього року. Можливо, його покажуть одночасно з флагманським Samsung Galaxy Note 10, який покажуть вже в перший тиждень серпня. Правда, цінник на флагман буде близько 1200 доларів.

Нагадаємо, цей флагманський планшет буде побудований на базі однокристальних системі Snapdragon 855, діагональ екрану складе 10,5 дюйма, він отримає 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті. Судячи по характеристиках, можна сміливо заявити, що він буде флагманським, і стане головним конкурентом iPad від Apple.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Рендер демонструє нам планшет разом з клавіатурою, яка в складеному стані захищає екран пристрою від пошкоджень, а також стилусом. Останній повинен кріпитися на задній панелі пристрою. Таким чином, планшет перетворюється на повноцінний ПК. Щоправда, невідомо, чи можна додати комп'ютерну мишку.

Ще однією особливістю новинки стане здвоєна основна камера з датчиками зображення роздільною здатністю 13 і 5 Мп. Фронтальна камера буде 8-мегапіксельною.

В якості операційної системи буде виступати Android 9 Pie.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.