Якщо якась гра і займає особливе місце в серцях фанатів гонок, так це Need for Speed: Most Wanted - вона досі сприймається поціновувачам жанру майже як еталон. Враховуючи кількість випущених для цієї гри модів, більшість геймерів по раніше вважають цю гру кращою в своєму жанрі, навіть якщо з моменту її виходу пройшло більше 10 років.

Віддані шанувальники напевно довго чекали продовження хіта, але в Electronic Arts, очевидно, були свої плани на розвиток серії. Втім, спробу розробки сиквела все таки ужили. Тепер же в мережі з'явилося відео з геймплеєм продовження цієї культової лінійки. Правда, до прилавків вона так і не дісталася.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У 2012 році за ігровим ЗМІ пройшов цікавий слух: журналісти пронюхали, що EA готує продовження легендарної Most Wanted. У підсумку плітка так і залишилася не більше ніж пліток, а замість сиквела видавництво випустило ремейк бестселера 2005-го. Правда, на відео тепер з'явилося і продовження Most Wanted, з копами, руйнуваннями, і швидкими тачками.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.