напередодні анонса смартфона Huawei Mate 30 Pro в мережі продовжує з'являтися нова інформація про начинку флагманського гаджета. Звичайно ж, смартфон порівняли з легендарним камерофоном від Nokia, який отримав відразу 5 об'єктивів.

Китайський портал Mydrivers опублікував раніше невідомі специфікації камери Huawei Mate 30 Pro. Судячи по характеристиках, один з об'єктивів отримає 41-мегапіксельний датчик, який є також в смартфоні від Nokia.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Апарат буде оснащений модулем основної камери з чотирма сенсорами: двома з роздільною здатністю 40 Мп (ведучий і додатковий з ширококутною оптикою), 8-мегапіксельним з об'єктивом і датчиком глибини ToF. Цю конфігурацію побічно підтвердив відомий інсайдер Ice Universe у своєму Twitter-блозі, хоча і не вказав назву пристрою. Судячи з усього, компанія має намір здивувати публіку, випустивши один з кращих в світі смартфонів з камерою.

Про ціни і дату виходу інформації немає, але от дебют відбудеться вже до кінця цього року.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.