Гнучкий смартфон Huawei Mate X анонсували на виставці Mobile World Congress 2019, а нещодавно оновлена ревізія апарату засвітилася в руках глави компанії. З чуток, дебют новинки повинен був відбутися у вересні - але плани компанії несподівано змінилися.

Схоже, компанія не хоче повторювати долю Samsung, яка зганьбилася на весь світ через гнучкого смартфона, який ламався через 2 дні після експлуатації. Нагадаємо. девайс продавався з цінником в 2000 доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Президент мобільного підрозділу Huawei Хе Ган заявив, що Mate X не готовий до випуску на ринок. За його словами, компанія все ще оптимізує конструкцію апарату, щоб він відповідав стандартам якості компанії. Він також зазначив, що процес створення пристрою виявився складнішим, ніж очікувалося, з-за новизни дизайну і методів виробництва. Втім, у компанії точно все вийде, враховуючи популярність інших смартфонів, які навіть не гнучкі.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.