Програмісти з Dadabots створили нейромережа, яка генерує музику в стилі джаз 24 години 7 днів на тиждень. Штучний інтелект створює композиції власного твору. Схоже, людству настав кінець, так як роботи здатні самостійно складати музику, нехай навіть тільки в стилі джаз.

На YouTube-каналі Dadabots з'явилася трансляція, в ході якої штучний інтелект в прямому ефірі генерує джазову музику. Послухати і підключитися до стриму може кожен бажаючий, і це абсолютно безкоштовно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для цього програмісти Dadabots завантажили в нейромережу запису знаменитого американського саксофоніста Джона Колтрейна. На основі цієї інформації нейромережа створює власні композиції 24 години в добу 7 днів в тиждень. Щоправда, досі невідомо, скільки пішло часу на навчання цієї нейромережі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.