При довгому використанні мобільного браузера можна зіткнутися з раптовою проблемою: користувач виявляє, що у нього відкрито більше сотні вкладок. Знайти потрібну сторінку в такому випадку стає важко. На щастя, яблучна корпорація теж подумала про це, і в новій ОС таких проблем більше не буде.

Проте в iOS 13 Apple придумала, як оптимізувати роботу з вкладками в своєму браузері Safari. Користувачам не доведеться закривати вручну, а це величезна економія часу. Таке нововведення точно сподобається мільйонам користувачів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер достатньо один раз зайти в налаштування Safari, де з'явився спеціальний пункт для автоматичного керування вкладками. В цьому меню можна вибрати періодичність, з якою Safari буде очищати вкладки: через день, тиждень або місяць. Завдяки цій функції, потрібна веб-сторінка не загубиться серед десятків інших. Правда, головне не забути додати всі необхідні вкладки перед видаленням.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.