Як відомо, гра Doom є найпопулярнішим шутером за всю історію відеоігор. Тому, на честь 25-річчя відомої гри від Джона Кармака, компанія Bethesda портували Doom і Doom 2 на Android-смартфони. Таким чином, обидві ці ігри можна завантажити в Google Play, вартістю 129,99 гривень кожна. До того ж ніяких лутбоксів, ніякої реклами або внутрішньоігрових покупок не буде.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в честь виходу були опубліковані офіційні трейлери, в яких демонструється ігровий процес. На відеоролику можна побачити класичний шутер, в якому немає будь-яких значних змін, крім адаптації управління для сенсорних екранів. Гра містить всі додаткові епізоди, включаючи Thy Flesh Consumed.

Як у випадку з попередньою частиною, Doom 2 містить всі додаткові епізоди в честь 25-річчя. Тобто, вас чекає 20 додаткових рівнів. Крім того, присутній багатокористувацький режим на 4 гравців, а також кооператив, для тих, хто захоче пройти гру разом зі своїми друзями.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Слід підкреслити, що багато часу знадобилося Bethesda для випуску перших двох частин культового шутера на Android. Перший Doom вийшов на iOS в 2009 році і лише в цьому році були додані нові епізоди. Так що хапайте шотган і йдіть знищувати натовп демонів.

Нагадаємо, що Microsoft представила ігрову консоль Project Scarlett.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шоптенко, Ломакін, Пивоварів та інші зірки поринули у світ віртуальної реальності.

Також портал Знай.ua писав, що PlayStation 4 віддають майже задарма.