Консолі Sony і Microsoft нового покоління вийдуть лише в наступному році. Microsoft вже номінально представила свою приставку, найімовірніше, незабаром це ж зробить і Sony. Втім, користувачів вже шокувала ціна на консоль від Sony, яку навіть не представили.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Шведський магазин Media Markt вирішив, що чекати навіть попереднього анонсу не варто і запропонував бажаючим оформити попереднє замовлення на Sony PlayStation 5. Ціна в магазині зазначена рівною 9999 шведських крон. Можна подумати, що це просто заглушка, але в перерахунку виходить 945 євро, так що, можливо, в Media Markt все-таки вказали саме ціну. Є дуже велика ймовірність, що гаджет покажуть вже цієї осені, а його підсумкова ціна на момент виходу буде точно більше тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правда, навряд чи вона має щось спільне з реальністю, адже, незважаючи на приписувану прийдешньої приставці Sony продуктивність, навряд чи її чекає популярність з ціною близько 1000 доларів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.