Судячи з фото, цей китайський кросовер підозріло нагадував електромобіль Mercedes-Benz EQC. Тепер оновлений Changan CS55 показали на нових фото, і його можна розглянути з усіх боків. Можна сказати, що в цілому автомобіль схожий сам на себе, але ззаду характерною смужці ліхтарів натяки все ж залишилися.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Спереду новий кросовер виглядає досить самобутньо і цілком відповідає власному корпоративному стилю бренду. Велика решітка і вузькі передні фари створюють агресивний, сучасний вигляд. Правда, не стоти забувати, що такі автомобілі в Китаї коштують дуже дешево, якщо порівнювати з Mercedes і Audi.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, під капотом все цікавіше. Автомобіль оснастили двигуном об'ємом 1,5 л потужністю 156 л. с. і 225 Нм крутного моменту.

Зрозуміло, в першу чергу кросовер призначений для домашнього ринку - у розвинених країнах цей автомобіль не витримає конкуренції. До оновлення за базову версію просили 12,3 тис доларів.

Нагадаємо, що нейромережа навчили створювати джаз-музику. Експерти змогли навчити нейромережа з допомогою джаз-композицій створювати свою музику, причому в реальному часі. Її можна послухати, причому абсолютно безкоштовно. Подібних проектів ще не було в мережі, тому на цей звернути увагу точно варто.

Як повідомляв Знай.uа, смартфон Xiaomi Redmi Note 8 приємно здивує користувачів. Повідомляється, що гаджет отримає камеру на 64-мегапікселя, і це при тому, що смартфон буде вважати бюджетником. Знаючи цінову політику Redmi, смартфон точно не буде коштувати дорожче 300 доларів, так що смартфон вже став популярним до виходу. Враховуючи, що попередній смартфон до цих пір користується величезною популярністю, першу партію цього девайса розберуть всього за кілька секунд, так що смартфон відразу після презентації точно не вийде. У всякому разі для тих, хто живе за межами Китаю.

Також Знай.uа писав, що Google Pixel 4 обзаведеться крутий начинкою. Пошуковик вже підтвердив, що смартфон отримає функцію радара, що дозволить управляти іншими гаджетами віддалено.