У мережі з'явилася інформація про назву нової частини гоночної гри Need for Speed. На сайті німецького ритейлера Gameware відкрився передзамовлення на NFS Heat для PlayStation 4 і Xbox One.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Саме це і дало нам зрозуміти, як буде називатися нова гра серії Need for Speed.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

EA не робила офіційних анонсів гри. Ютубер LP-RIPPER24 припустив, що Heat може бути як назвою нової NFS, так і прийомом Gameware, щоб заздалегідь продати якомога більше копій ще не вийшла гри. Подивимося, що з цього виявиться правдою. Однак, компанії абсолютно точно не будуть обманювати покупців, так що незабаром нова гоночна гра з'явиться на прилавках.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він також звернув увагу, що в якості тамбнейла сайт використовує арт мобільного Need for Speed: No Limits", реліз якої відбувся в 2015 році.

Остання частина серії — Need for Speed: Payback — вийшла в 2017 році на PS4, Xbox One і PC. Середня оцінка ігрових видань склала 5 балів з 10.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.