Керівництво Apple опублікувало новий квартальний звіт. Незважаючи на загальне зростання виручки, доходи від продажів iPhone значно скоротилися. Це означає, що популярність iPhone, головного продукту компанії, поступово знижується. І якщо iPhone XR раніше користувався популярністю, то тепер навіть він продається дуже погано.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того, як китайський виробник електроніки Huawei обігнав Applе за кількістю проданих смартфонів у 2018-му, аналітики пророкували не самий позитивний результат для продажів iPhone. Проте, продажі iPhone продовжують падати швидше, ніж у конкурентів, і Apple потрібно щось з цим робити. Втім, незабаром яблучна корпорація представить нові смартфони, вихід яких запланований на перший тиждень вересня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як пише The Verge, згідно з новим квартальним звітом Apple, продажі iPhone за останні три місяці побили антирекорд. Компанії з Купертино вдалося заробити $26 млрд за рахунок своїх смартфонів, що майже на $4 млрд менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, що нейромережа навчили створювати джаз-музику. Експерти змогли навчити нейромережа з допомогою джаз-композицій створювати свою музику, причому в реальному часі. Її можна послухати, причому абсолютно безкоштовно. Подібних проектів ще не було в мережі, тому на цей звернути увагу точно варто.

Як повідомляв Знай.uа, смартфон Xiaomi Redmi Note 8 приємно здивує користувачів. Повідомляється, що гаджет отримає камеру на 64-мегапікселя, і це при тому, що смартфон буде вважати бюджетником. Знаючи цінову політику Redmi, смартфон точно не буде коштувати дорожче 300 доларів, так що смартфон вже став популярним до виходу. Враховуючи, що попередній смартфон до цих пір користується величезною популярністю, першу партію цього девайса розберуть всього за кілька секунд, так що смартфон відразу після презентації точно не вийде. У всякому разі для тих, хто живе за межами Китаю.

Також Знай.uа писав, що Google Pixel 4 обзаведеться крутий начинкою. Пошуковик вже підтвердив, що смартфон отримає функцію радара, що дозволить управляти іншими гаджетами віддалено.