Нещодавно компанія Samsung оголосила про те, що її перший складаний смартфон Galaxy Fold надійде в продаж у вересні. Huawei запевнила, що не буде гнатися за конкурентом і перевипустить свій Mate X тільки тоді, коли він буде повністю готовий. Однак, інсайдери повідомляють, що вихід гнучкого гаджета від китайців може відбутися у вересні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Джерела кажуть, що Huawei готує повторну презентацію Mate X, і відбудеться вона в ході конференції для розробників Huawei Developer Conference з 9 по 11 серпня. Це означає, що компанія представить абсолютно новий девайс, який приємно здивує публіку можливостями. Правда, ціна 2500 доларів буде дуже кусатися.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, голова споживчого підрозділу Huawei Річард Ю вже користується Mate X.

до Речі, Galaxy Fold також допрацювали і трохи змінили конструкцію і дизайн.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.