Список сервісів і додатків, підданих закриття компанією Google, поповнитися ще одним новим учасником. Заявлено, що додаток Trips для смартфонів незабаром буде закрито, а величезна частина його функціональних можливостей перейде в додаток Maps і основний пошуковий сервіс, поділилися в компанії Google.

Підтримка програми Trips буде припинено з сьогоднішнього дня, а раннє збережені місця і замітки будуть доступні в Пошуку до тих пір, поки користувач авторизований у свій обліковий запис Google. Для того, щоб знайти пам'ятки, події і популярні місця, користувачі можуть ввести пошуковий запит «мої поїздки» або перейти на оновлену та удосконалену сторінку Подорож в Google.

Компанія Google оголосив про зміни в програмах на своєму сайті Travel у вересні минулого року. Тоді йшлося про те, що багато його функції будуть додані в додаток Trips. Тепер ж основна увага буде приділятися поверненню користувачів до сервісу Travel і включення більшої кількості функціональних можливостей в наявне картографічне та навігаційне додаток Maps.

Нагадаємо, українці можуть залишитися без тепла.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа, хто замінить Супрун на посаді глави МОЗ?


Також Знай.uа писав про те, що Вербер померла після тривалої хвороби.