Розробники браслетів Mictic позиціонують їх не як музичний інструмент, швидше, в якості розваги. Або пристрою для креативної самореалізації, творчості.

З допомогою браслетів можна створювати химерні комбінації звуків і музики з нічого, просто переміщаючи гаджет в просторі. Але навіть якщо ви складете музику, вам навряд чи вдасться її повторити – точність відтворення звуків дуже приблизна.

За типом конструкції Mictic являє собою пару простих фітнес-трекерів, весь функціонал яких зведено до відстеження переміщення рук користувача в просторі. Для цієї мети вони використовують інтегровані акселерометри, так само є модуль бездротового зв'язку з iOS/Android смартфоном і все. Додаток приймає сигнали від браслетів і намагається переробити їх у звуки відповідно до обраного користувачем режиму.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Mictic має різні режими і здатний озвучувати індустріальні шуми, відтворити гру на барабані, гітарі або віолончелі, знає різницю між ударними і струнними інструментами, якщо захочеться зіграти на «уявної балалайці». Але копіювання звучання реальних інструментів – другорядна функція, головним завданням Mictic є озвучування імпровізацій артиста, таким чином користувач може віддатися креативу, чи то дивний танець або спроба жестами показати що-небудь. Ціна пристрою приблизно $99, продаж браслети надійдуть у 2020-му.

Нагадаємо, Настя Каменських показала миле фото з відпочинку в казковому місці.


Як повідомляв раніше Знай.uа електроенергія для водоканалів у липні подорожчала на 25%.


Також Знай.uа писав про те, що популярна ведуча "Орла і Решки" приголомшила мережу новим фото.