Xiaomi випустила глобальну стабільну версію ОС Android Pie для смартфонів Redmi S2 і Redmi Y2

Раніше ми повідомляли, що компанія-гігант Xiaomi перестане підтримувати оновлення смартфонів Redmi S2 і Redmi Y2 до Android Pie, але після незадоволення пользоваьтелей виробник передумав і вже зараз почав надавати нову прошивку.

Redmi S2

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Що відомо про прошивці?

Свіже оновлення MIUI 10.3.3.0 з Android 9 Pie на борту вже почали отримувати власники смартфонів у Китаї і на глобальному ринку. У новій прошивці програмісти компанії додали деякі можливості нової системи, здатність блокувати контакти Google, настроювати екран блокування під себе і багато іншого. Також Xiaomi попрацювала над виправленням старих помилок, а так само автономністю і продуктивністю смартфонів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Redmi Y2

Технічні характеристики смартфонів

Нагадаємо, Redmi S2 і Redmi Y2 — це ідентичні смартфони, які найбільше продавалися раніше на різних ринках. У них встановлено 5.99-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD+, чіп Snapdragon 625, 3/4 ГБ ОЗУ, 32/64 ГБ ПЗУ, подвійна основна камера 12 Мп + 5 Мп, фронтальна на 16 Мп і акумулятор на 3080 маг.

Нагадаємо, Коломойський заявив, що кайфує від президентства Зеленського.


Як повідомляв раніше Знай.uа, друга частина баласту теж може впасти найближчим часом .


Також Знай.uа писав про те, що Надя Дорофєєва звернулася до передплатникам в Instagram.