Керівництво соціальної мережі Twitter у вівторок, 6 серпня, принесло вибачення за те, що протягом приблизно року використовувало дані деяких користувачів без їх дозволу. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті соцмережі. Схоже, на тлі масових витоків інформації компанія вирішила, що краще про це повідомити. Компанія вирішила зробити саме так.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У тексті говориться, що якщо користувачі переглядали у соцмережі рекламу в телефоні про який-небудь мобільному додатку, після чого якимось чином взаємодіяли з цим додатком (наприклад, встановлювали його), Twitter міг розкривати деякі дані про них своїм партнерам, навіть якщо люди не давали на це дозволу. Ця проблема існувала з травня 2018 року. Це означає, що дані користувачів потрапляли до рук сторонніх компаній, які в свою чергу могли продавати дані рекламникам.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Подивимося, що про це скажуть користувачі, які вели особисті листування в цієї популярної соцмережі.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.