До цих пір багато користувачів самої різноманітної електроніки, на яку встановлена десята “вінда”, стикаються з тим, що операційна система працює нестабільно. Користувачі постійно скаржаться на те, що найпопулярніша в світі ОС для ПК працює не так, як цього хотілося б. Розробникам довелося викотити величезна оновлення для WIndows 10, яке поліпшило роботу ОС в рази.

Компанія Microsoft повідомила про те, що апдейт 19H2 стане останнім великим для Windows 10, а її реліз очікується в першій половині 2020 року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це оновлення, як повідомляється, виявиться цілком і повністю спрямована на виправлення давніх проблем і недоліків операційної системи, а ще воно максимально сильно підвищить швидкість роботи всієї операційної системи. Будемо сподіватися, що компанія перестане додавати купу непотрібних функцій, які тільки захаращують операційку пристрою, тим самим змушуючи працювати ПК тільки повільніше.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.