Останнім часом таємна прослуховування користувачів Siri і Google Assistant стала однією з головних новин ІТ-галузі. Звичайно, це переросло у скандал, і тепер корпораціям доведеться відповідати за свої вчинки. Правда, не тільки Apple і Google прослуховують користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясував авторитетний ресурс Motherboard, Microsoft записує діалоги між користувачами Skype, включили під час бесіди функцію синхронного перекладу. Згодом ці дані передаються компанії-підряднику, співробітники якої аналізують розмови, виявляючи неправдиву або неточну інтерпретацію іноземних слів і виразів, яку дають вбудовані алгоритми. Звичайно, може здатися, що таким чином компанія навчає алгоритм, і позбавляє його від помилкового переказу, ось тільки розмова опиняється в руках сторонніх компаній.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В угоді Skype є пункт про те, що Microsoft може аналізувати розмови користувачів з метою підвищення якості роботи сервісу, але не уточнює, що такий аналіз проводять живі люди. Подивимося, що на це відповість Microsoft.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.