У вересні Apple випустить нове покоління iPhone 11. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд апаратів вже не є загадкою, назви залишаються в секреті. Інсайдери повідомляють, що новий флагман отримає пафосну назву iPhone Pro.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Більш великі iPhone від Apple раніше володіли маркуванням "Плюс", яка використовувалася в період з 2014 року в iPhone 6 Plus до 2018 року в iPhone 8 Plus. У минулому році це найменування було знято з виробництва, і з'явився iPhone XS Max. Схоже, компанія не перестає експериментувати з назвами, і цей рік не стане винятком.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інсайдер CoinX, який славиться своїми точними прогнозами щодо техніки Apple, Twitter опублікував пост, в якому розкриває нову назву великих iPhone: "Pro" для iPhone? Божевільні схеми іменування за останні кілька років ". Користувачу варто довіряти, так як в 2018 році він точно "передбачив" нову назву iPhone XS Max. Правда, до виходу смартфонів ще місяць, так що доведеться трохи почекати.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.