Компанія Xiaomi в 2014 році представила свій перший очищувач повітря MiJia Air Purifier, а зараз анонсувала вже третє покоління. Це означає, що тепер на ринку з'явиться поліпшена модель, яка порадує користувачів відносно низькою ціною, але і широким функціоналом.

Якщо порівнювати MiJia Air Purifier 3 з попередньою версією, то новинка тепер здатна виводити більший обсяг чистого повітря (6660L) із збільшеною швидкістю (400 м³/год), площею поширення (37-48 м²) і поліпшеною фільтрацією на 29%. При цьому розміри самого пристрою залишилися такими ж. Потужність очисника становить 38 Вт. Судячи по характеристиках, гаджет здатна затьмарити різні дорогі фільтри і своїх аналогів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новинку також оснастили кнопкою керування і OLED-дисплеєм, на якому відображається інформація про кількість повітря в приміщенні, температура, вологість, значення PM2. Звичайно ж, корпорація зробила цей гаджет розумним, так що тепер користувачі можуть управляти очисником з допомогою смартфона і додатків.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Новий пристрій можна попередньо замовити за 127 доларів США, а його продажі почнуться 16 серпня.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.