Винищувач п'ятого покоління F-35 Lightning II в режимі прямої трансляції передав дані єдиній системі управління протиповітряної і протиракетної оборони (ППО і ПРО) Integrated Air and Missile Defense Battle Command System (IBCS) Армії США, повідомляє Defense News.

Цей тест показав готовність винищувача виступати в якості розвідника під час операції, на випадок, якщо інші літальні апарати не здатні передати розвіддані.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У серпні The Aviationist назвав Су-57 невдалим клоном F-22 Raptor та F-35 Lightning II, для яких, тим не менше, російський винищувач може представляти серйозну небезпеку. Втім, армія США готова до цього, враховуючи, що армія Росії скопіювала дизайн винищувача США.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Такий підхід, згідно Збройним силам Сполучених Штатів, дозволить швидше потенційних супротивників, насамперед Росії та Китаю, реагувати на зміну ситуації в оспорюваному просторі. До того ж, інформація координується як на суші, так і на воді, і навіть у космосі.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.